Hirdetés

Kigyullad a laptop a kézben - létezik ilyen?



|

Összesen 22 esetet jegyeztek fel hibás akkumulátorok túlhevüléséből következően a Hewlett-Packard laptopjai kapcsán. A balesetek között durvábbak is akadnak.

Hirdetés

Az első ilyen eset 2007 szeptemberében következett be, ám hónapokig még csak be sem jelentették a meghibásodást. A helyzet csak a napokban rendeződött; a HP kénytelen 425 ezer dollárt fizetni az ügy elsimítása érdekében, jelentette be az amerikai Fogyasztóvédelmi Bizottság.

Legalább két esetben a hibás termék sérülést okozott tulajdonosának; ezek közül legalább egy esetben kórházi kezelésre szorult az incidenst elvszenvedő fél” - olvasható a bizottság ismertetőjében.

A kínos ügy részleteiről a Computerworld számol be, kattints ide a folytatásért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.