Hirdetés

Kingston HyperX RAM-ok Sandy Bridge-alapú notebookokhoz



|

A DDR3-mas kiteket kifejezetten a Huron River platformra építő notebookokhoz szánja a gyártó.

Hirdetés

A Kingston bemutatta legújabb memóriacsomagjait. A HyperX Series olyan DDR3-mas RAM-okkal bővült, amelyekkel a gyártó a notebookok felhasználói számára kedvez, ugyanis ezek az első olyan memóriakitek, amelyeket kifejezetten notebookokhoz készítettek, az Intel Sandy Bridge-alapú Huron River platformjához.

 

A csomagokban minden esetben a jól ismert HyperX hőbordát találjuk a modulokon, amelyekre élettartam-garanciát vállal a Kingston. Az 1600 MHz-es órajelen működő RAM-ok 9-9-9-27-es időzítéssel működnek, 1,5 volton. A nagy sebességre képes modulokat notebookok mellett mobilalapú rendszerekben, például mini-ITX-es alaplapokon is lehet használni.

 

A plug and play funkciónak köszönhetően a rendszer teljesítményét gyorsan és drasztikusan javíthatjuk fel, a memóriák pedig előre beállított profilokkal működnek. A HyperX SO-DIMM kitek 4 és 8 gigabájtos (2 x 2 GB és 2 x 4 GB) változatban kaphatóak. Az előbbi ára 67 dollár, míg a nagyobb csomagért 122 dollárt kérnek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.