Hirdetés

Kiszivárogtak a GeForce GTX 950 specifikációi?



|

Korrekt középkategóriás gamer hardver lehet az NVIDIA terméke.

Hirdetés

Egy francia forrás beszámolója szerint az NVIDIA 15-20 euróval csökkenti a GeForce GTX 750 Ti árát, hogy helyet csináljon az elvileg augusztus közepe táján érkező utódjának. Eddig kevés érdemi információ érkezett a GeForce GTX 950-ről azonban most egy koreai portál lehozta az állítólagos specifikációs táblázatát. Az adatokat elnézve nem tűnik kacsának a dolog, de persze nem kell készpénznek venni a lenti értesüléseket.

Hirdetés


A forrás szerint az új videokártya a GeForce GTX 960-hoz hasonlóan a GM206 grafikus processzorra fog épülni, természetesen a modern és energiatakarékos Maxwell architektúráról van szó. A CUDA-magok száma 768 lehet, a 2 gigabájt GDDR5 fedélzeti memória pedig 128 bites adatbuszon csatlakozhat a GPU-hoz. Meglepő módon a GTX 950-re nyolctűs külső tápcsatlakozó kerülhet, ám az állítólagos órajeleket elnézve ez a tuningpotenciál maximalizálása érdekében történhet, a kevésbé túlhajtható modellek esetében az OEM-ek megelégedhetnek a hattűs csatlakozókkal.


A kártya elvileg 150 dolláros áron kerülhet piacra, ez olyan 43 ezer forintot jelent.


(Forrás: KitGuru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.