Hirdetés

Kiszűri a környezet zajait az Asus NC1 fejhallgató



|

Aktív zajszűrővel és passzív fejhallgatóként egyaránt megy az Asus NC1

Hirdetés

Még a Cebit hírek közé kívánkozik igazán az Asus NC1 bejelentése, hiszen ott láthatta a közönség először. Az ASUS NC1 egy kompakt, aktív zajszűrő rendszerrel rendelkező fejhallgató, mely specifikációk szerint képes a környezeti zajok 87 százalékának kiszűrésére. Az összehajtható kialakítás és a 130 grammos súly révén könnyen tárolható és hordozható a hozzá adott hordtáskában. Az aktív zajszűrő rendszer egyetlen AAA akkumulátorral megközelítőleg 100 órás működésre képes, de ha kimerülne sincs semmi baj, akkumulátor nélkül szabványos, passzív fejhallgatóként funkcionál (ekkor természetesen aktív zajszűrés nélkül).

 

A füllel érintkező részek bőrborítású, légáteresztő memóriahabból készültek, így igazodnak a tulajdonos anatómiájához. A hang keltéséért 40 milliméteres, neodímium mágnesre épülő hangszórók felelősek, 32 ohmos ellenállással. A gyártó specifikációi szerint 16-22 kHz tartományban képes dolgozni az NC1. Az Asus még nem tette közzé az NC1 árát.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.