Hirdetés

Kívűl-belül erős az új Panasonic Toughbook



|

Megújult a Panasonic ütésálló notebookja, a Toughbook. Az új változat kívül-belül "kemény".

Hirdetés

Bemutatkozott a Panasonic legújabb Toughbookja, ami a gyártó kifejezetten szélsőséges körülmények közé szánt notebookja. A természetesen mindenhol teljesen ütésálló modell a Toughbook 31 nevet kapta, és 13,1 hüvelykes képernyővel rendelkezik.

 

A magnéziummal megerősített laptop olyan strapabíró, hogy a bemutatkozásakor elszenvedett 7 méteres zuhanás után - a földre - gond nélkül bootolta a rajta lévő Windows XP-t. A MIL-STD-810G-bizonyítvánnyal rendelkező Toughbook 31 belül is hasonlóan erős.

 

Intel Core i3-as és i5-ös processzorokkal kérhető és választható, hogy a rázkódásvédett merevlemez 250 vagy 160 gigabájtos legyen-e. Az ATI videóvezérlőjével ellátott notebook széles betekintési szöggel bíró értinőképernyőt is kapott, ráadásul napsütésben és éjszaka is jól látható.

 

A 3,7 kilogrammos monstrumnak még a csatlakozóit is gumiborítás védi. Sajnos ennek az erőnek ára is van, a legolcsóbb változat 3800 dollárba, azaz 822 000 forintba kerül.

 

 

Képforrás: Engadget

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.