Hirdetés

Kőkemény ultrabook a Panasonictól



|

A kisebb zuhanások nem okoznak problémát a Panasonic AX3-nak.

Hirdetés

Az ütésálló notebookok általában rondák és drágák is. A Panasonic legújabb strapabíró gépe most eltér az átlagtól, ugyanis valójában egy ultrabook. A különlegessége pedig az, hogy mérsékelten ütésálló, tehát a 0,72 méterrel történő zuhanások nem tesznek kárt benne. 

Sajnos azt nem tudni, hogy mikor és mennyiért lesz elérhető a Panasonic AX3, de a specifikációi már ismertek. Belül egy 1,8 GHz-es Intel Haswell processzor található, 4 GB DDR3-as RAM társaságában. Az adattárolásról egy 128 gigabájtos SSD gondoskodik, az akku pedig 13 órát is kibír, ami szép teljesítmény. 

A kijelző 11,6 hüvelykes, Full HD felbontású, és teljesen ráhajtható a gép alsó felére. A mindössze 1,14 kilogrammos ultrabook egyébként azt is kibírja, ha véletlenül rálépünk, ugyanis 100 kilogrammos teher alatt sem lesz baja. A Panasonic AX3 élőben minden bizonnyal az idei IFA kiállításon, augusztusban, Berlinben lesz megtekinthető és kipróbálható. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.