Hirdetés

Költséghatékony PC-ház az NZXT-től



|

A közepes méretű GAMMA helyet kínál a legnagyobb videókártyáknak, jó a szellőzése, van előlapi E-SATA-kivezetése, és eközben a budget-kategóriába sorolható.

Hirdetés

 

Az NZXT egy olyan új midi-tornyot mutatott be, amely kifejezetten költséghatékony: noha a budget-kategóriába sorolják, rengeteg olyan extrát kínál, amit csak tízezrekkel drágább házaktól kapnánk meg (hasonlóan a Gladiator RC-600-hoz). A neve GAMMA. 

 

A fekete háztól az első szokatlan húzás, hogy már a belseje is fekete színű - ez korábban a drágább kategóriákban sem volt jellemző. A GAMMA hat ventilátornak ad helyet, noha gyárilag csak egy 12 centiset kapunk, hátulra.

 

nzxtgamma-sg-374x499.jpg

 

Az előlapi panel a furcsa kialakítása mellett fémrácsos burkolatával hívja fel magára a figyelmet, nem mellesleg biztosítva a kiváló szellőzést. Ide a szokásos USB-és audiocsatlakozók mellett egy E-SATA-kivezetés is került - szintén szokatlan egy olcsónak mondott háztól.

 

A vízhűtésre is előkészített GAMMA HDD-keretét 90 fokkal elforgatták a jobb kezelhetőség érdekében. Ami a legérdekesebb viszont, hogy ebbe a házba még a legmodernebb, óriási méretű videókártyák is beférnek, hiszen ilyen téren több mint 25 centiméter helyet biztosít a ház a kártyának.

 

Az NZXT újdonsága - amelybe alulra szerelhető a tápegység - tehát egy igen jó tulajdonságokkal bíró ház, amelyet korábban csak borsos összegért kaptunk volna meg. A GAMMA egy újabb olyan modell, ami a fenti szolgáltatásokat "olcsóbban" biztosítja. Ára 50 dollár (8900 forint). Bővebb információ a gyártó weboldalán olvasható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.