Hirdetés

Könnyű hordozni a Primera Trio nyomtatót



|

Szinte bármilyen géppel működik a többfunkciós nyomtató.

Hirdetés

A papír nélküli iroda ígérete néhány éve csábító volt, azonban sokan rájöttek, hogy ez nem igazán teljesült be. Kicsi és könnyű nyomtatóra sokszor, sok helyen lehet szükség. 

Hirdetés

Az egyik remek alternatíva a Primera Trio, amely egy ideje már elérhető ugyan, de még mindig figyelemreméltó lehetőséget jelent a kategóriájában. 

A mindössze 1,27 kilogrammos (akkuval) hordozható nyomtató másolni és szkennelni is képes, elfér egy hátizsákban vagy nagyobb kézitáskában, illetve szinte bármilyen gépet támogat. Csak egy USB port kell hozzá, illetve legalább Windows Vista/7 vagy OS X 10.7. 

A szkennelt anyagokat PDF vagy JPG formátumban is tudja menteni az eszköz, ami akkumulátorról egyetlen feltöltéssel 350 oldal nyomtatására alkalmas. 

Még jobb, hogy a szabványos A/4-es papírméretet támogatja, és színes, tintasugaras technológiát használ - fotóminőségű képek nyomtatására is alkalmas, akár 4800 DPI-s nyomtatási felbontásig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.