Hirdetés

Közeledik a Samsung Galaxy TabPro S2



|

Windows 10-et futtat az új táblagép, ami szerencsés esetben már az MWC-n bemutatkozhat.

Hirdetés

Kis szerencsével közeledik a Samsung új windowsos hibridje, a Galaxy TabPro S utódja. A 12 hüvelykes, lecsatolható billentyűzetes táblagépet még tavaly dobta piacra a dél-koreai gyártó. Abban AMOLED kijelző, 4 GB RAM, akár 256 GB-os SSD és Intel Core M (Skylake-alapú) processzor volt. 

Hirdetés

A második-generációs modellről már több pletyka is volt, most pedig úgy néz ki, hogy hamarosan bemutatkozik. A SamMobile még augusztusban jelentette, hogy a Galaxy TabPro S2 egyik verziója SM-W727 modellszámmal érkezik. 

Ez a modellszám most megjelent a WiFi Alliance hitelesítőoldalán, több más új Samsung eszközzel együtt. 

Sok részletet nem közölt az oldal, de azt tudni, hogy a készüléken Windows 10 fut, és támogatja a 802.11ac-s WiFi-t. 

A szóbeszédek alapján egyébként 2160 x 1440-es Super AMOLED kijelzőt kap, és vélhetően már Kaby Lake processzort. Mivel a Samsung nem vitt magával táblagépet a CES-re, ezért akár már az MWC-n is leránthatja a leplet a legújabbakról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.