Hirdetés

Közeledik a Samsung Gear S3



|

Természetesen a gyártó saját Tizen rendszerére alapoz majd az új okosóra.

Hirdetés

Az elmúlt néhány évben sok okosórát dobott a piacra a Samsung, azonban a Gear S2 volt eddig talán a legjobb - 2015 végén érkezett. 

Hirdetés

A szivárgások alapján a Samsung készen áll arra, hogy bemutassa az utódot. A Tizen Cafe olyan képek birtokába jutott, amelyek állítólag a Samsung Gear S3-ról készültek

Sajnos nem sok konkrétumot tudni, de annyi biztos, hogy Tizen rendszert futtat majd az eszköz, akárcsak a Samsung többi viselhető megoldása. A Gear S2 után ezúttal is marad a kör alakú kijelző. 

Az egyelőre Solis kódnéven emlegetett Gear S3 tervezésekor arra is figyeltek a hírek alapján, hogy divatterméknek is jó legyen - sokan ugyanis ezért vásárolnak ilyesmit. 

A Samsung hivatalosan nem adta fel az Android Wear rendszer támogatását, de ezidáig egyetlen erre építő megoldása volt, az is két éves. Valószínűtlen, hogy most lemondanának a Tizenről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.