Hirdetés

Közelednek az új Intel NUC-k



|

A Kaby Lake és az Apollo Lake processzorokra építenek az új modellek.

Hirdetés

Az Intel dolgozik a következő NUC gépein - a kompakt asztali eszközök 2016-ban és 2017-ben jelenhetnek meg, és most kiszivárgott róluk némi információ

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az Intel erősebb, hetedik-generációs Core processzoraira építő megoldások a Baby Canyon kódnevet kapják, míg a gyengébb Celeronokra építkezők Arches Canyon címke alatt érkeznek. A NUC7 és NUC6C szériák öt és két modellt vonultatnak majd fel. 

A NUC7 a 14 nm-es Kaby Lake CPU-kra alapoz (Core i3, Core i5 és Core i7), támogatja a kétcsatornás DDR4-et, az USB-C-t (3.1), a Thunderbolt 3-at és a DisplayPort 1.2-t. 

A NUC6C inkább a régi szabványokra koncentrál, így VGA portot, HDMI 2.0-t és USB 3.1-et tartogat. Ez már 2016-ban befuthat, de a NUC7 csak jövőre esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.