Hirdetés

Közeleg a Surface Mini táblagép



|

Néhány héten belül, New Yorkban debütálhat a Surface Mini tablet.

Hirdetés

A Microsofttal kapcsolatban viszonylag régóta emlegetik a Surface Mini elnevezésű tabletet, amely gyakorlatilag egy kisebb, mobilabb verziója lenne a jelenlegi redmondi, windowsos táblának. A Microsoft a tervek szerint néhány héten belül, New Yorkban tart egy rendezvényt, amelynek a keretében jó eséllyel be is mutatják az újdonságot. 

Hirdetés

A szó-beszédek alapján a tabletnek több verziója is lesz, amelyek közül az egyik immáron nem az NVIDIA Tegra 4-es megoldását használja, hanem egy Qualcomm lapkát. Ez azért számít érdekesnek, mert a jelenlegi Surface 2-ben Tegra 4 található. A többi új Surface-ben állítólag már Intel processzorok dolgozhatnak. 

A redmondi cég rendezvénye egészen pontosan május 20-ra várható, addig feltételezhetően további szivárgásokra is lehet számítani. Egyes vélemények szerint a Surface Mini 7,5 vagy 8 hüvelykes, 1400 x 1050-es felbontású panelt kaphat, Windows RT 8.1-es operációs rendszerrel és - a megfelelő bevitel érdekében - egy Wacom stylusszal kiegészítve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.