Hirdetés

Közelít az androidos Nokia D1C táblagép



|

A benchmark-eredmények alapján a Nokia D1C egy 13,8 hüvelykes tablet lesz.

Hirdetés

Nagy esély van rá, hogy a Nokia még az idén előáll valamilyen új eszközzel. Bár leginkább két prémium, Androidot futtató okostelefonra számítanak az emberek, a Nokia D1C mégsem okostelefon lesz. 

Hirdetés

Az elmúlt hetekben pletykált Nokia D1C ugyanis többször felbukkant a GFXBench listájában, és már benchmark-eredmények, valamint értelemszerűen specifikációk is vannak a készülékről. 

A lista szerint a Nokia D1C Android 7.0 operációs rendszert futtat, ezzel már önmagában lekörözi a mezőnyt. Benne egy nyolcmagos, 1,4 GHz-es processzor és egy Adreno 505-ös grafikus vezérlő kapott helyet. 

Állítólag 3 GB RAM és 16 GB tárhely lesz benne, 16 és 8 megapixeles kamerákkal, amelyek full HD-s videót tudnak rögzíteni. A képernyő 13,8 hüvelykes méretű, és 1080p-s felbontású. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.