Hirdetés

Külső Buffalo HDD USB 3.0-val és Thunderbolttal



|

Az adattároló mindkét csatolófelület előnyeit és hátrányait biztosítja.

Hirdetés

A memóriákkal, SSD-kkel és kiegészítőkkel foglalkozó japán Buffalo bemutatta legújabb külső merevlemezét - a friss MiniStation USB 3.0-ás és Thunderbolt csatlakozókat egyaránt kínál. A meghajtó 2,5 hüvelykes, és egy műanyag házba került.

 

A mindkét csatolófelületet biztosító eszközök száma viszonylag kevés, ami azzal is magyarázható, hogy a Thunderbolt egy sokkal drágább megoldás, ami ráadásul még nem is annyira elterjedt. Ha egyszer azonban valaki rászánja a pénzt, és ehhez egy megfelelő rendszert is össze tud állítani, akkor már nem kell az árkülönbséggel foglalkoznia.

 

A Buffalo újdonsága mindkét interfészen 100 MB/másodperces érték fölött tud írni és olvasni, valamint az Apple Time Machine megoldásával is kompatibilis. A hamarosan kapható MiniStation 500 gigabájtos változata 200 dollárért lesz beszerezhető, míg az 1 terabájtos verzióért 230 dollárt kell fizetni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.