Hirdetés

Külső grafikus kártya a Fujitsu Siemenstől



|

Laptopokhoz szánja erősítésként a gyártó.

Hirdetés

 

Már sokszor hallhattunk olyan külső grafikus eszközökről, amelyek a noteszgépek teljesítményét hivatottak javítani. Egy kiszivárgott bemutatóanyagból kiderült, hogy a Fujitsu Siemens is ilyen eszközön dolgozik.

 

fujitsuamilographicbooster.jpg

 

Az AMILO GraphicBoostert a gyártó várhatóan a következő hetek valamelyikében mutatja majd be. Egyelőre annyi ismert, hogy az eszköz az ATI XGP technológiájára épül, és megközelítőleg 4,7-szeres gyorsítást eredményez a noteszgép grafikus teljesítményét illetően.

 

További jó tulajdonsága az AMILO GraphicBoosternek, hogy egyenesen három külső megjelenítő is ráköthető, egyszerre (DVI-D és HDMI portokon keresztül). Sajnos egyelőre sem az eszköz megjelenéséről, sem az áráról nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.