Hirdetés

Külső merevlemezek a TEAC-től



|

Három különleges külső merevlemezt mutatott be a TEAC.

Hirdetés

A HD-35CRU 2x, a HD-35CRM és a HD-35 Movie névre keresztelt külső merevlemezek rengeteg dologban hasonlítanak egymásra. Mindegyikük többféle kapacitással is megvásárolható és rendelkeznek olyan multimédiás képességekkel is, amelyek nem megszokottak külső merevlemezeknél.

 

HD-35CRU-2x

 

Ez a modell 250, 320, 400, 500 és 750 gigabájtos tárolókapacitással vásárolható meg és beépített kártyolvasóval rendelkezik, amely többek között CF, MD, SM, MMC és SD formátumú kártyák kezelésére képes. Emellett két extra USB-kapu is található rajta, amelyekre további eszközök csatlakoztathatók.

 

 

teac_hd-35cru-2x.jpg

 

 

HD-35 CRM

 

Ez a merevlemez is tartalmaz kártyaolvasót, de igazi érdekessége, hogy a rajta tárolt média-állományokat képes közvetlenül televízión is lejátszani (kompozit, komponens és VGA csatlakozó található meg a hátulján) és sztereó hangkimenettel is rendelkezik. 250, 320, 500, 750 gigabájtos és 1 terabájtos változatban hozzáférhető és távirányító is jár hozzá.

 

 

teac_hd-35crm.jpg

 

 

HD-35 Movie

 

Ez a modell is elsősorban médialejátszásra készült. Saját kijelzővel rendelkezik, amely segítségével könnyedén navigálhatunk a rajta lévő médiafájlok között. Analóg és digitális (koax és optikai) hangkimenttel, VGA, kompozit, S-Video és komponens videokimenettel rendelkezik, ez utóbbin keresztül akár 1080i felbontás megjelenítésére is képes. Távirányító is jár hozzá és 250 gigabájtostól egészen 1 terabájtos méretig kapható.

 

 

teac_hd-35-movie.jpg

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.