Hirdetés

Külső WD HDD multimédiás képességekkel



|

A Western Digital Elements Play 1 és 2 terabájtos külső merevlemez, ideális lehet nappaliba.

Hirdetés

A Western Digital számos külső merevlemezt kínál a felhasználók számára, a paletta azonban újfent bővült. A WD Elements Play használható egyszerű külső HDD-ként is, azonban a merevlemez ennél többet is tud; multimédiás képességekkel is felvértezték.

 

Az 1 és 2 terabájtos kapacitásokban választható meghajtó ideális lehet egy nappaliba a tévé mellé is, hiszen HDMI csatlakozója miatt az 1080p-s, Full HD-s felbontású anyagokkal sincs gondban. A legelterjedett fájlformátumokat támogató HDD-re USB 2.0-ás port is került.

 

Az eszköz támogatja még a DTS 2.0-ás digitális hangzást is. A digitális audiocsatlakozó mellé kompozit is került a merevlemez hátuljára. A 149 x 225 x 41 milliméteres, 1,05 kilogrammos HDD pontos ára egyelőre nem ismert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.