Hirdetés

Laptopok az 51-es körzetből



|

Két új, szupererős notesz az Alienware-től: többet tudnak mint amire szükségünk lehet.

Hirdetés

 

Az Alienware két új noteszgépet is bemutatott - a pletykák után hivatalosan is -, amelyek az Area 51 szériába tartoznak: ezek az m15x és az m17x.

 

A laptopok nem csak, hogy olyan designnal rendelkeznek, hogy mindenki felfigyel rájuk, és mellesleg mindenre képesek; olyan felszereltésggel és tudással bírnak, hogy az már-már több mint amire szükségünk lehet.

 

alienwarem17xm15x.jpg

 

A HD-videók és HD-audió meg sem kottyan a Core 2 Duo Extreme processzorokkal szerelt 15, illetve 17 inches gépeknek. A kisebb verzióba egy NVIDIA GeForce 8800M GTX grafikus kártya jutott, 667MHz DDR2 memóriával, míg a nagyobbikba egyenesen kettő, dual módban.

 

Míg a 15 inches verzióba "csak" két merevlemez fér, addig a 17 colosba egy harmadik is, amely akár SSD tároló is lehet.

 

A gépek megjelenéséről egyelőre nincs információ, azonban aki a noteszgépek kapcsolódó linkjén keresztül feliratkozik az Alienware hírlevelére, az értesülhet róla, ha a laptopok piacra kerülnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.