Hirdetés

Légből kapott képek



|

Idén 8 wifis fotónyomtató és multifunkciós jelenik meg a Lexmark kínálatában, így egyre olcsóbban és könnyebben válthatunk szabadabb nyomtatásra.

Hirdetés

A WiFi kompatibilis készülékek ugyanolyan szabadságot és mobilitást kínálnak a felhasználóknak a nyomtatásban, mint amikor vezeték nélküli hordozható számítógépen dolgoznak. Otthonukban illetve irodájukban bárhova elhelyezhetik a nyomtatót, könnyen beillesztve jelenlegi hálózatukba, vagy ad-hoc jelleggel (WiFi útválasztó nélkül) üzemeltetve. További kényelmi megoldást jelent, hogy egy-egy vezeték nélküli nyomtatót több felhasználó is megoszthat.

 

A már bemutatott WiFi-s modellek a Lexmark X4550 vezeték nélküli All-in-One (AIO), a Lexmark Z1420 vezeték nélküli színes nyomtató, valamint a Lexmark X3550 All-in-One - utóbbi csak vezeték nélküli opcióval bír. Mindhárom nemcsak hogy használható Macintosh rendszerekben is, de még design tekintetében is beillenek az "almavilágba'.

 

Lexmark X4550 vezeték nélküli All-in-One


A Lexmark X4550 háromfunkciós vezeték nélküli kompakt AIO készülék, amely akár 26 fekete-fehér illetve 18 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként. Összetett funkcionalitása számos otthoni nyomtatási, másolási és lapolvasási feladatot tesz egyszerűen és bárhonnan elérhetővé, beleértve a fotónyomtatást. Természetesen PC nélkül is másol, illetve szegély nélküli fotót nyomtat memóriakártyáról, vagy USB PictBridge csatlakozással közvetlenül fényképezőgépről. Vezeték nélküli lapolvasásra is képes, nem csak nyomtatásra. Különlegessége, hogy MS Office és PDF állományokat közvetlenül nyomtat flash meghajtóról.

 

x4550_.jpg

 

 

Lexmark Z1420 vezeték nélküli színes nyomtató


A Lexmark Z1420 legfeljebb 24 fekete-fehér illetve 18 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként. Stílusa és magas fényű burkolata révén jól illeszkedik bármely szoba berendezésébe. Az útmutató lépésről lépésre végigvezeti a felhasználót az egyszerű installálási folyamaton, beleértve a csatlakoztatást a meglévő vezeték nélküli hálózathoz is. Képes a kifakulásnak akár 65 évig ellenálló keret nélküli fényképek nyomtatása 21,5×28 cm-es méretig eredeti színes és fotópatron valamint Lexmark Premium Photo Paper együttes használata esetén. Opcionális 6 színű nyomtatással - azaz fotó patron beszerzésével - szebb átmeneteket kaphatunk segítségével, mint amit az általános nyomtatóktól megszokhattunk.

 

 

z1420_.jpg

 

 

Lexmark X3550 All-in-One vezeték nélküli opcióval

 

Azoknak a vásárlóknak, akik még nem akarják megfizetni a legújabb technológiát, de szeretnék biztosítani maguknak a vezeték nélküli nyomtatás későbbi lehetőségét, a Lexmark az X3550 színes All-in-One eszközt kínálja a cég opcionális vezeték nélküli bővíthetőséggel. Az X3550 maximum 24 fekete-fehér vagy 17 színes A4 oldalt képes kinyomtatni percenként. Olyan szolgáltatásokkal könnyíti meg a felhasználó munkáját, mint az egy gombnyomásos másolás és lapolvasás, vagy az indexképes megrendelőlapról teljesített fotónyomtatás. Önálló funkció még a szegély nélküli, közvetlen fotónyomtatás memóriakártyáról, USB-ről vagy PictBridge-en keresztül. A mellékelt szoftver (Lexmark Imaging Studio) megkönnyíti a fényképek kivágását, forgatását, átméretezését, valamint fényképszerkesztési funkciók (szépia-színezés, gyors színjavítás, pirosszem-eltűntetés) alkalmazását.


x3350_.jpg


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.