Hirdetés

Lenyűgöző a Microsoft Surface Studio egybegép



|

Az asztal síkjához képest 20 fokig ledönthető az érintőkijelzője.

Hirdetés

A Windows 10 Creators Update bejelentése után a Microsoft a jó ideje pletykált all-in-one számítógépét is bemutatta. A Surface Studio legnagyobb érdekessége, hogy a 28 hüvelykes és 4500×3000 pixeles érintőkijelzője az asztal síkjához képest 20 fokig ledönthető, így könnyen lehet például rajzolni a felületén. A felbontásból sejthetően a megjelenítő 3:2 képarányú, fantasztikus színhűséget kínál, a gyárban egyénileg kalibrálják.


Hirdetés


További érdekesség, hogy a Surface Studióhoz 99 dollárért külön megvásárolható lesz a Surface Dial nevű periféria is, ezt tekergetve például forgatható a rajzolóprogramban a vászon, de pop-up beállítófelületek megjelenítésére is alkalmas, a számítógép érzékeli a kijelzőre való ráhelyezését. Nem csak rajzolóprogramokban lesz használható, elméletileg bárki írhat majd támogatást hozzá, magában a Windowsban például a hangerő állítására is bevethető lesz. A kütyü kompatibilis a Surface Pro 3, Surface Pro 4, és a Surface Book termékekkel.



A Microsoft Surface Studio fontosabb specifikációi alant találhatóak, de akad két kiemelendő érdekesség: a processzorai a jelenlegi hetedik helyett csak hatodik generációs Intel Core i5 / i7 modellek, és a GPU terén is van egy generációnyi lemaradás, Pascal helyett Maxwell-architektúrás NVIDIA GeForce GTX 965M vagy GTX 980M dolgozhat Studióban. Mindez nem feltétlenül óriási probléma, de egy 2999 dolláros kezdőárú termék esetében elvárható volna a legújabb technológiák használata. A Surface Studio már előrendelhető, a Microsoft szerint csak erősen limitált példányszámban lesz kapható.


Microsoft Surface Book specifikációk:

- 28" multitouch érintőkijelző, 4000×3000 pixel, Adobe sRGB és DCI-P3
- Hatodik generációs Intel Core i5 / i7 processzor
- NVIDIA GeForce GTX 965M (2 GB GDDR5) vagy GTX 980M (4 GB GDDR5) GPU
- 8 / 16 / 32 GB RAM
- 1 / 2 TB-os hibrid háttértár
- Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11n
- 4× USB 3.0 port, kártyaolvasó, mini DisplayPort, 3,5 mm-es hangcsatlakozó
- 5 MP-es előlapi kamera
- Gyári tartozók Surface Pen, Surface Keyboard, Surface Mouse
- Modelltől függően 2999 - 4199 dolláros ár

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.