Hirdetés

Lesz még Inteles ATI lapkakészlet



|

Az RD600 lapkakészletet még mindenképpen piacra dobják

Hirdetés

Ahogy az ATI AMD-be olvadását bejelentették, napvilágot látott néhány hír, miszerint az Intel visszavonja az ATI licenszét processzorait támogató lapkakészlet gyártásra, de legalább is nem újítja meg azt. Attól egy pillanatra eltekintve, hogy nem is bizonyos egy ilyen megvonás legalitása, könnyen elképzelhető, hogy az Intel ezen keresztmegállapodását nem fogja megújítani - de bizonyosat csak akkor tudunk majd, ha a valamelyik cég hivatalos bejelentést tesz.

Ígéretek szerint az RD600 az egyik legkívánatosabb ATI lapkakészlet lehet, hiszen egyesíti magában a Conroe támogatást, és a Physics gyorsítást is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.