Hirdetés

Lesz támogatás a HD 5000 előtti Radeonokhoz



|

Május után negyedévenként jön majd az új meghajtó.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt bombaként robbant a pletyka, miszerint az AMD májustól kezdve megszüntetheti a HD 5000 előtti grafikus kártyáinak támogatását, ezzel főként azokat kényelmetlen helyzetbe hozva, akik ősszel át kívánnának állni a Windows 8 operációs rendszerre.


Szerencsére az AMD ma tiszta vizet öntött a pohárba, a sajtósok állítása szerint a HD 2000/3000/4000 sorozatba tartozó grafikus kártyák tulajdonosai a májusi Catalyst után meghatározatlan ideig negyedévente fognak friss meghajtót kapni a hardvereikhez. A sajtóközlemény alapján ezen eszközökhöz már kiforrott driverek állnak rendelkezésre, a havonta kiadásra kerülő verziók lényege elsősorban a játékok alatti teljesítménynövelés lenne, amelyet jelen esetben már nincs értelme erőltetni.


Ezen felül a vállalat munkatársai kiemelték, hogy a kérdéses termékekhez Windows 8 alá is lesz WHQL minősítéssel ellátott meghajtó, így – vélhetően tipikusan XP-ről - nyugodtan válthatnak majd a vásárlók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.