Hirdetés

Letisztult házakkal újított a Phanteks



|

Az Eclipse széria a P400 és a csendesített P400S házakkal frissült.

Hirdetés

A Phanteks két új házzal is frissítette az Eclipse sorozatát. A P400 mellett itt a P400S is, ami az előbbi csendesített kiadása. 

Hirdetés

Mindkét modell három színben lesz elérhető: feketében, szürkébe és fehérben. A P400 és a P400S kompakt midi tornyok, amelyek elsősorban a letisztult formavilág kedvelőinek válhatnak be. 

A belső elrendezés az Enthoo Series megoldásaira épül. A teljesen fém külső RGB-s világítást biztosít, opcionálisan belső RGB-s csíkokkal.

Vannak porszűrők, kábelkezelő eszközök és hely két darab 120 milliméteres ventilátornak. 

Az Esclipse P400S a csendesített kiadás, amely extra hangszigetelésekkel érkezik. Minden tekintetben megegyezik a P400-zal, de jóval kevesebb zaj jut ki belőle, és beépített ventilátorvezérlője is van . 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.