Hirdetés

Letölthető a Catalyst 6.9



|

Mostantól Intel P965 esetében is működik a CrossFire

Hirdetés

9 meghajtóprogramot, mely számos újdonságot és hibajavítást tartalmaz.

A hardvertámogatottság szempontjából az új változat kisebb előrelépést jelent az ATI számára, ugyanis a meghajtóprogrammal már kihasználható a CrossFire üzemmód az Intel P965 lapkakészlettel ellátott alaplapokon is (amelyiken van két darab x16 PCI-Express foglalat).

Sajnos a megoldás még koránt sem végleges, ezért egyelőre csak az X1900-alapú kártyák képesek kizárólag Direct3D CrossFire üzemmódra ebben a lapkakészletben. Az OpenGL CrossFire és más grafikus lapkák támogatottsága csak az év végén kerül a meghajtóprogramba.

A szoftveres javíások és optimalizálások között több ismert játékprogram megtalálható, mint például a Desperados 2, Doom 3, Oblivion, Flight Simulator 2004, Splinter Cell: Chaos Theory, The Settlers: Heritage of Kings, Tiger Woods 2005 & 2006, and Tomb Raider: Legend stb.

A javítások részletes listáját a kapcsolódó linkek menüpont alatt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.