Hirdetés

Letölthető a PCMark 7



|

Három kiadásban, 9 nap késéssel, néhány plusz javítással, csütörtökön megérkezett a Futuremark új tesztprogramja.

Hirdetés

A Futuremark által fejlesztett PCMark 7 tesztprogram eredetileg május 3-án jelent volna meg, azonban néhány utolsó percben elrendelt javítás miatt a megjelenés csúszott. A Futuremark ígéretének megfelelően a szoftvert a tegnapi napon kiadták, és szabadon letölthető.

 

Az alkalmazás három változatban elérhető, ezek Basic, Advanced és Professional nevet kaptak. A PCMark 7 kizárólag Windows 7 operációs rendszert futtató gépeken használható, és összességében 25 különböző altesztet képes futtatni, a böngészéstől a videoszerkesztésen át egyenesen a játékokig. Ezeket 7 főbb tesztben kombinálták.

 

A "PCMark" a rendszer teljes teljesítményét méri, és a hivatalos PCMark eredményt írja ki a teszt végén. A "Lightweight" teszt a belépőkategóriás rendszerekhez ajánlott, amelyek nem képesek a teljes PCMark tesztet futtatni. Az "Entertainment" gépünket multimédiás és játékos szempontból vizsgálja, a "Creativity" elsősorban a kép-és videoműveletekre koncentrál, míg a "Productivity" az internetes és az irodai alkalmazásokat veszi előtérbe. Ezen felül "Computation" és "Storage" tesztek kerültek még a programba.

 

A PCMark 7 Basic ingyenesen letölthető az alábbi linkeken keresztül. Az alapverzió csak a PCMark teszt futtatására  képes. Az Advanced és a Professional változatok a tesztprogram teljes funkcionalitását elérhetővé teszik - ezek ára 39,95 és 995 dollár.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Futuremark és Aquamark 3

Diagnosztikai programok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.