Hirdetés

Letölthető az új, 258.96-os NVIDIA driver



|

Befutott az NVIDIA 258.96-os drivere, ami már a GeForce GTX 460-at és a 3D Vision Surroundot is támogatja.

Hirdetés

Megérkezett és elérhető az NVIDIA legújabb grafikus drivere, a 258.96-os csomag, amely jelen pillanatban a Microsoft WHQL-minősítésére vár. Ennek megérkeztéig természetesen a gyártó főoldalára nem kerül ki a letöltés, azonban a kiadás előtti verziót elérhetővé tette az NVIDIA; hiszen a GeForce GTX 460 már a piacon van, a felhasználóknak pedig jár az új, működő driver.

 

A GTX 460 mellett a 258.96 már a 3D Vision Surroundot is támogatja - nem csak béta formában -, azonban a gyártó figyelmeztet, hogy azok a 3-utas SLI-rendszerek, amelyek GeForce GTX 200-as kártyákat használnak, egyelőre nem képesek a 3D Vision Surroundra.

A PhysX szoftvere 9.10.0224-es, míg a HD audiodriver 1.0.15.0-ás verzióra lépett elő. Az NVIDIA állítása szerint az új driver jelentős teljesítménybeli növekedést hoz a GTX 400-as kártyák számára. Egy GTX 480-as GPU esetében például akár 11%-os gyorsulás is elérhető az Aliens vs Predator esetében, míg a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyatbéli teljesítményen is 10%-ot képes javítani az új verzió az előző driverhez képest.

 

A Vistára és Windows 7-re kiadott 258.96-os driver 64 bites verziója innen tölthető, míg a 32 bites ezen az oldalon szerezhető be. Az új csomagról részletes tájékoztató 56 oldalban itt található.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.