Hirdetés

Lian Li PC-8FI számítógépház: halk és hűvös megoldás játékosoknak



|

A Lian Li nemrég bemutatott PC-8FI jelű számítógépháza ízléses külsejével, könnyű testreszabhatóságával, és igényes megoldásaival hódít. Már alapesetben is kiváló hűtési teljesítményt nyújt, ráadásul rezgéscsillapítóinak köszönhetően igen halkan is üzemel.

Hirdetés

A Lian Li bemutatta legújabb közepes méretű toronyházát, a letisztult, mégis látványos külsejű, szálcsiszolt alumínium borítással készült, piros, fekete vagy ezüst színben kapható PC-8FI-t, melyet könnyű testreszabhatósága, és kitűnően megtervezett hűtési rendszere minden játékrajongó, vagy komoly teljesítmény-igénnyel rendelkező felhasználó számára vonzóvá tesz.

 

 

A visszafogott, 210 x 460 x 490 mm-es mérettel és 5,85 Kg-os súllyal rendelkező PC-8FI számítógépházak megfelelő hűtéséről alapesetben az első panelre szerelt két darab 120 mm-es, 1200 rpm fordulatszámú beszívó oldali ventilátor, és a ház hátulján elhelyezett, szintén 120 mm-es, 1200 rpm-en forgó kifúvó oldali darab gondoskodik. A hűtési teljesítményt igény szerint kiegészíthetjük egy 140 mm átmérőjű ventilátorral, melynek a felső panelen alakítottak ki helyet, de a ház a vízhűtéses rendszerek beépítését is támogatja. Az alacsony zajszint érdekében a kiegészítő, és a gyárilag beszerelt légkavarók is vibráció-gátló rögzítést kaptak. A fekete és a piros PC-8FI házak ventilátorait LED-ek világítják meg, melyek a fekete változatban kéken, míg a pókot mintázó oldalablakkal csinosított piros házban vörösen derengenek.

 

 

A Lian Li újdonsága teljes mértékben szerszám-mentes szerelhetőséget, és számtalan lehetőséget kínál a hardverek beépítése terén. A gumi lapkákkal rezgés-mentessé tett merevlemez rácson hat darab 3,5 hüvelykes merevlemez helyezhető el, míg az optikai meghajtók számára három darab 5,25 hüvelykes foglalat áll rendelkezésre, melyek egyikét az átalakító keret segítségével 3,5 hüvelykesre változtathatjuk. A nyolc darab PCI eszköz tartói megkönnyítik a CrossFireX és a három-utas SLI videokártya megoldások kialakítását, a gumi betéteknek hála pedig kevesebb vibrációval, így alacsonyabb zajszinten üzemelhetnek a hardverek. A kedvezőbb légáramlás érdekében a nem használt PCI foglalatok takarólemezeit szellőző rostélyokkal látták el. A speciális mechanizmussal rögzíthető tápegység a ház aljában, közvetlenül egy szűrővel ellátott alsó szellőzőnyílás fölött kapott rezgés-mentes helyet a hatékonyabb hűtés érdekében. A PC-8FI házak Micro-ATX vagy ATX szabványú alaplapok fogadására alkalmasak, melyeket a könnyű hozzáférhetőség érdekében közvetlenül a tápegység fölött helyezhetünk el.

 

 

A házakban általában uralkodó kábel-kavalkád elkerülése érdekében kötegelő kapcsokat, és a kábelek elvezetését megkönnyítő furatokat helyeztek el a PC-8FI számítógépházakban a Lian Li mérnökei. Az előlap szerszám nélkül leszerelhető, így egyszerűen kivehetjük a mosható levegő-szűrőket. Az audiocsatlakozókat, két darab USB 3.0 és egy e-SATA portot tartalmazó I/O panel a ház tetejére került.

A minőségi alkatrészekből építkező, stílusos, igényesen megtervezett és kivitelezett Lian Li PC-8FI számítógépházak május végén kerülnek kereskedelmi forgalomba, 350 (piros), illetve 220 (fekete, ezüst) dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.