Hirdetés

LifeBook T730: tábla-PC és notebook egyben



|

Kényelmes és remek megoldás, hogy tábla-PC és notebook egyszerre lehet nálunk.

Hirdetés

A Fujitsu bemutatta legújabb noteszgépét, amely remek lehetőségeket tartogat. Nem csak notebookként hordhatjuk és használhatjuk, de forgatható kijelzőjének hála tábla-PC-ként is használható. T900 néven ezt már ismertük, most megérkezett a kisebbik változat, a LifeBook T730.

 

A T730-asba az Intel Core i5-520M, i5-540M vagy i7-620M processzora választható, akárcsak a nagyobbik testvér, a T900 esetében. A kisebbik LifeBook maximum 8 GB RAM-mal és egy 320 gigabájtos merevlemezzel szerelhető (vagy 128 GB-os SSD-vel).

 

A kiegészítők sorát gyarapítja a Bluetooth, HDMI-kimenet, multitouch és a beépített DVD-író. A 12,1 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású notebook-tablet-hibrid ára 1869 dollártól indul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.