Hirdetés

Limitált szériás Dominator GT memóriakit a Corsairtől



|

A 8 GB-os, DDR3-as csomag 2133 MHz-en operál, 1,5 voltos feszültség mellett.

Hirdetés

A Corsair bemutatta legújabb memóriacsomagját, amely csak limitált kiadásban lesz elérhető a piacon. A DDR3-as modulokból összerakott pakk a Dominator GT szériát erősíti, a pontos neve pedig CMT8GX3M2A2133C. A memóriák 2133 MHz-en operálnak.

 

Emellett CL 9-11-9-es időzítéssel rendelkeznek, továbbá 1,5 volton működnek. A kit ideális lehet azok számára, akik kedvelik az OC-megoldásokat. A Corsair kifejezetten azoknak szánja az új kitet, akik szeretik a PC-jük teljesítményének határait feszegetni.

 

A két darab 4 GB-os modulból összeálló CMT8GX3M2A2133C9 DHX+ hűtőbordákat használ, a csomagban pedig AirFlow 2 GTL hűtőventilátort is találnak a vásárlók. A memóriákra élettartam-garanciát vállal a Corsair. A csomag ára 499 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.