Hirdetés

Limitált GTX 260 a Gainward-tól!



|

Limitált szériás NVIDIA GTX 260-at dobott piacra a Gainward.

Hirdetés

Az új széria alapjaiban véve megegyezik, az elődmodellel. A Gainward itt is a díjnyertes nagyteljesítményű hardver felépítését alkalmazta a GTX 260-as GPU-ra. A 896MB DDR3-as memóriához 448 bites vezérlő tartozik. A mag órajele 576MHz míg a RAM-ok 999MHz-en (DDR 1998) ketyegnek. Stream processzorok esetében viszont az alaphoz képest több áll rendelkezésünkre, egészen pontosan 216 darab. A GeForce GPU fel van készítve az új NVIDIA PhysX technológiára is. A hűtés maradt a már bevált egy ventilátoros, két foglalatot lefoglaló megoldás.

 

9740_gtx260_896mb_dd_hdtv_pcw.jpg

 

Technikai szempontból rendesen felszerelték a GTX260-at. Rendelkezésre áll természetesen teljes DirectX 10-es támogatás, GigaThread multi csatornás felépítés, PureVideo HD technológia, de nem maradt el a 3 kártyás SLI kompatibilitás, a bizonyos alakalmazásokat gyorsító NVIDIA CUDA technológia és NVIDIA HybridPower támogatás sem.

 

A hír folytatásához  kattintson ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.