Hirdetés

Logitech bemutató álomotthonban



|

A VA Design stúdióban, milliós árú bútorok között kerültek bemutatásra a termékek.

Hirdetés

Exkluzív környezetben, a VA Design belsőépítészeti stúdióban tartotta 2007-es termékbemutató sajtótájékoztatóját a Logitech, „Komfort a digitális otthonban" címmel. A komfort jegyében a résztvevők igényes nappaliban, hálószobában és dolgozószobában tekinthették meg és próbálhatták ki az idei évben bemutatott számítógépes perifériákat, internet-kommunikációs és digitális zenei eszközöket. Ezekből mazsolázunk most címszavakban.

 

 

logitechevessajtotajekoztato1_.jpg

 

Az otthoni iroda és munkahely számára a Logitech az idei évben bemutatta az MX Air-t, mely gesztus-alapú irányítást tesz lehetővé, és az első olyan egér, mely asztalon és levegőben is használható. A QuickCam webkamera-széria új tagjait a Carl Zeiss vállalat optikávial látták el, így minden eddiginél jobb képminőséget biztosítanak két megapixeles érzékelővel. A Cordless Desktop Wave ergonomikus billentyűzet kialakításánál pedig az emberi kéz és ujjak jellemzőit vették figyelembe, hogy minden eddiginél kényelmesebb használatot biztosítson. Nagy sikernek örvend a szintén idén bemutatkozott VX Nano vezeték nélküli egér, melynek vevőegysége csupán egy centiméterre áll ki a noteszgépből, így szükségtelen szállításkor eltávolítani. Talán az iparág legdizájnosabb állványait is megtekinthettük a bemutatón, az egyszerűtől a hálózati funkciókat kínáló csúcsmodellig.

 

 

logitechevessajtotajekoztato2_.jpg

 

 

A nappaliban a kikapcsolódás és a hangulat a lényeg. A Logitech Pure-Fi Anywhere hangszórókkal az iPod tulajdonosok egészíthetik ki hordozható zenelejátszójukat, akik számára az egyszerű hordozhatóság mellett a kedvenc dalaik gyors elérése is fontos szempont. A Pure-Fi Anywhere hangszórórendszerhez tartozó vezeték nélküli távirányítóval az iPod menüje akár 6 méteres távolságból is közvetlenül vezérelhető. A távirányító dzsungel kreatív kiírtásához számos internetes adatbázisból tanítható csúcstávirányítót kínál a gyártó, a legnagyobb modell színes érintkijelzővel hivatott egyenes utat nyitni otthoni távirányítható javainkhoz.

 

A hagyományos órás rádiókkal ellentétben a Pure-Fi Dream szinte hi-fi megoldást kínál a hálószobában. Hangminőségéről 2 centiméteres átmérőjű, lágy membrános magassugárzók és 7,5 centiméteres, nagy teljesítményű, messzire hordó mélynyomók gondoskodnak. Ha aktiváljuk rajta a Logitech StereoXL funkciót, a sztereó hangzásteret még szélesebbnek érezhetjük. Hálószobai eszköz lévén kéz közeledtére bekapcsolja háttérvilágítását, két ébresztő időpontot is kínál, kicsit a reggeleket is kényelmesebbé téve.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.