Hirdetés

Logitech egerek, gombok nélkül



|

A Logitech is Windows 8-hoz tervezett perifériákat mutatott be.

Hirdetés

A Logitech is beállt azon gyártók sorába, amelyek speciálisan a Windows 8 könnyű használatához tervezett egereket dobnak a piacra. Az első ilyen eszközük a vezeték nélküli, újratölthető Touchpad T650. A sima, üveghez hasonló felülettel rendelkező touchpad minden olyan mozdulatot támogat, amelyet a Windows 8 ismer. Ezen felül az egész felület egérként használható rajta, bárhol is kattintsunk vagy görgessünk az ujjainkkal.

 

Az egerek közül az első a Touch Mouse T620-as. Ez a modell egy olyan vékony "rágcsáló", amelynek a teljes felülete érintésérzékeny. Hasonlóan a touchpadhez, itt is bárhová kattinthatunk az ujjainkkal, mintha csak egy képernyőt használnánk. A lézeres optikai szenzorral szerelt egér vezeték nélküli kialakítást kapott. A Zone Touch Mouse T400 eközben csak egy kisebb felületet kapott, amely érintésérzékeny.

 

Ami az akku-üzemidőt illeti, az eszközök egy feltöltéssel egy, hat és tizennyolc hónapig maradnak működőképesek. Mindhárom periféria még októberben kapható lesz, 79,99, 69,99 és 49,99 dolláros árakon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.