Hirdetés

Logitech: innovációs díjparádé



|

Számos CES-díjat söpört be a gyártó 2007-es termékeivel.

Hirdetés

Az idén Las Vegasban megtartott CES - Consumer Electronics Show - egyben díjkiosztó is. A Logitech különösen büszke lehet, ugyanis termékei számos kategóriában elsöprő sikert arattak.

 

logitech_harmonyone.jpg

 

Az általunk is tesztelt Harmony One kombinált távirányító az otthoni szórakoztató-elektronikai kiegészítők kategória „legnagyszerűbb újítás" (Best of Innovations) díját kapta. A korábbi Harmony távirányítókkal megegyező, egyetlen érintésessel elérhető kapcsolás mellett a Harmony One színes érintőképernyővel, intuitív gombkiosztással, valamint kivételesen kényelmes és felhasználóbarát felületével teszi az eddiginél is egyszerűbbé komplett házimozirendszerek távvezérlését.

 

g9_2.jpg

 

Szintén a díjazottak közt szerepelt a cserélhető előlapos, változtatható súlyú Logitech G9, a látványos DiNovo Mini asztali készlet, a VX Nano egér, valamint a Pure-Fi Dream Premium Bedroom Music System iPod-kihangosító.

 

logi_mx_air_3.jpg

 

Külön öröm volt a díjazottak közt látni az általunk is tesztelt, és rendkívül kedvelt MX Air egeret.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.