Hirdetés

Logitech Wireless Desktop MK710



|

Minőségi billentyűzet érkezett a Logitech műhelyéből.

Hirdetés

A szerény, de kellemes megjelenésű Wireless Desktop MK710 készlet billentyűzete (MK700) puha csuklótámaszt kapott. A hardver lapos kialakítású, rövid billentyűúttal dolgozik, amely igény szerint kétféle szögbe is billenthető. A munkában és akár alkalmi játékban az M705-ös lézeres, vezeték nélküli egér a társa, amelyet a gyártónál szokásos sebességváltós görgetőkerék koronáz meg. A szokásosakhoz még két hüvelykujjgomb járul a standard böngészőlapozó funkciókkal.

 

A rádiós, 2,4 gigahertzen kommunikáló készlet egyetlen Unifying vevőegységgel csatolható a számítógéphez, amely összesen akár hat kompatibilis adó jeleinek fogadására képes, miközben csak egyetlen USB-kaput foglal le.

 

 

Tesztünk során a billentyűzet angol nyelven feliratozott változatával találkoztunk, magyar kiosztás nem áll rendelkezésre. Persze emlékezetből magyarul is használható,a hányatottabb sorsú ékezetes billentyűk standard pozícióban találhatók(például az Í a bal Shift mellett), az Enter pedig két sor magas. A kurzormozgató gombok feletti szerkesztőblokk és a numerikus klaviatúra is hagyományos kétsoros felállású. Összesen hat darab extra médialejátszó gomb kapott helyet a kijelzőtől balra és jobbra. A megszokott funkció gombsoron sárgával tüntette fel a gyártó azokat az extra, mindennapi funkciókat (összesen 14-et), amelyeket az FN váltóbillentyűvel érhetünk el.

 

Az egér a lézeres minőségi mutatóeszközök kategóriájában elvárható precizitással dolgozik, finomabb munkákhoz és akár alkalmi játékra is bátran használható. A biztonság kedvéért főkapcsolóval ellátott billentyűzet hasonlóan üzembiztos, ráadásul az eszközök igen hatékony energiagazdálkodással dolgoznak: a gyártó adatai szerint akár három évet is kihúzhatnak két elemcsere között. Ha nem hiányzik a magyar ékezetes kiosztás felfestése, akkor nem túl olcsón, de igen kényelmes munkaeszközhöz juthatunk a Wireless Desktop MK710-el.

 

Névjegy:


Logitech Wireless Desktop MK710
Forgalmazó: Logitech Magyarország
Ár: 27 990 Ft

Adatok:


- Logitech Unifying USB-vevőegység
- Incurve billentyűprofil, párnázott csuklótámasz
- LCD-kijelző, amelyen a Caps Lock, Scroll Lock, Num Lock és telep állapota látható
- Energiaellátás 2×2 AA ceruzaelemről (billentyűzet és egér)
- Egér görgetőkerék külön sebességváltó gombbal
- 128 bites AES adatforgalom-titkosítás
- Angol kiosztású billentyűzet kétsoros Enterrel


Értékelés:


Előny: igényes kiképzés, kiváló érzékenység, energiatakarékos működés
Hátrány: nem olcsó
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatás: 4
Ár/érték: 3,5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.