Hirdetés

Lumix fotópályázat nyertesek



|

Csúcsgépek és csúcsképek is láthatóak voltak a Panasonic Lumix-díj átadásán.

Hirdetés

A beérkezett pályaműveket ezúttal is a fotós szakma rangos képviselői értékelték. Az ünnepélyes díjátadóra ma került sor a Néprajzi Múzeumban, ahol a legjobbnak ítélt pályaművek a Lumix 2006 Digitális Fotókiállítás keretében szeptember 28. és október 29. között tekinthetők meg.


A kategóriák – Az ember, Lendületben, Természet, Úton – nyertesei egy-egy DMC-FX50 digitális fényképezőgépet vehettek át az elismerő oklevél mellett. A kiemelt Lumix-díj birtokosa egy DMC-L1 tükörreflexes géppel és egy 500000 Ft értékű ajándékutalvánnyal lett gazdagabb.



A nyertes pályaművek:



„Az Ember” kategória



Polyák Attila: Váci utca - A koldus és a kislány


„Lendületben” kategória



Kovalovszky Dániel: Artistaképző


„Természet” kategória



Király László György: felülnéZet


„Úton” kategória



Hartung Dávid: Elhúzni a csíkot...


Lumix-díj



Czintos Ödön: Nyugalom

A díjátadó alkalmával egyúttal egy rövid, érdekes szakmai prezentáció keretében ismerhették meg a látogatók a Panasonic fényképezőgép kínálatának újdonságait.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.