Hirdetés

MacBookot verne a Dell



|

Egészen szürreális felbontású kijelző kerülhet a gyártó új laptopjába.

Hirdetés

A holland Tweakers.net beszámolója alapján a Dell hamarosan szeretne rápirítani az Apple-re, ugyanis a vállalat elsősorban mérnöki használatra szánt, 15,4 colos Precision M3800 laptopjába 3200×1800 képpontos megjelenítő kerülhet. A rivális MacBook Pro ugyanekkora felületen 2880×1800 pixelt ad.


Természetesen ebben a kategóriában semmi sem drága, így a Dell munkatársai állítólag nem spóroltak ki semmit a bivalyerős modellből: a processzora egy Intel Core i7-4702MQ (4 mag, 2.2–3.2 GHz, HyperThreading, 6 MB cache) lehet, a memóriája 16 gigabájtra rúghat, a grafikus alrendszerét egy NVIDIA Quadro GPU adhatja, a háttértárát pedig 512 GB-os SSD, vagy 1 terabájtos merevlemez képezheti.


A mindezek ellenére csupán 18 mm vastagnak és 2 kilósnak ígérkező laptop a felszereltségtől függően 1700-2000 dollárba kerülhet, így akár 800 dollárral is olcsóbb lehet az Apple specifikációkra legközelebb álló, csúcskategóriás MacBook Pro laposánál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.