Hirdetés

Mach Xtreme MX-DS Turbo SSD-k Európában



|

A gyártó újdonságai a SandForce SF-2281-es vezérlőjére építenek.

Hirdetés

A Mach Xtreme Technology legújabb SSD-meghajtói az MX-DS Turbo fedőnév alatt lesznek megtalálhatóak, hamarosan a boltok polcain. Ezek a gyártó első olyan SSD-i, amelyek a SandForce SF-2281-es vezérlőjére építenek. Az adattárolók 120, 180, 240 és 480 gigabájtos változatokban kerülnek majd forgalomba.

 

A 2,5 hüvelykes SSD-k 6 gigabit per másodperces átvitelre képes SATA interfészen át kommunikálnak. Az MLC NAND Flash memóriás lapkákra építő meghajtók becsült élettartama 2 millió üzemóra. A TRIM-támogatással is rendelkező MX-DS Turbo másodpercenként 85 000 I/O-műveletre képes, olvasási és írási sebessége 555/510 megabájt másodpercenként.

 

Az SSD-k árai, kapacitásuk szerinti növekvő sorrendben: 215, 360, 450 és 990 euró. A Mach Xtreme újdonságai július 18-tól kereshetőek az európai üzletekben.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.