Hirdetés

Magyarországra érkezik a Freecom



|

A Mitsubishi Chemical Holdings Group tagja, a Freecom bejelentette, hogy prémiumkategóriás, német tervezésű digitális megoldásait elérhetővé teszi a magyar felhasználók számára is.

Hirdetés

A Mitsubishi Chemical Holdings 100 százalékos tulajdonába lévő Freecom termékeivel hivatalosan is átlépi az országhatárunkat. Habár a német gyártó termékei már egy ideje elérhetőek a magyar piacon, azok hivatalos forgalmazása az elmúlt években nem volt biztosított. A bejelentést követően azonban elérhetőké váltak a Freecom által nyújtott mobil és asztali merevlemezek, hálózati és flash termékek széles választéka. A hazai disztribútorhálózatán keresztül a közeljövőben a gyártó teljes külső adattároló és szolgáltatási termékportfóliója itthon is elérhető lesz. „Belépésünk a magyar piacra mérföldkőnek számít a Freecom cég számára, hiszen tovább erősíti a márka, továbbá a nemzetközi viszonylatban már elismert termékeink ismertségét” - mondta Pavel Matyas, a cég magyarországi termékmenedzsere.

 



A Freecom termékekre a minőségi kialakítás jellemző. Talán ennek köszönhető, hogy a gyártó kimondottan a Mac piacra gyárt termékeket (Mobile Drive Mg), amit az Apple üzletekben és Apple Prémium Viszonteladói hálózatában értékesítenek Európa szerte. A “Mobile Drive Mg” például magnéziumborítású, vékony és könnyű adattároló egység jó kiegészítője az Apple MacBook-oknak, és a maga kategóriájában egyben az egyik legvékonyabb ilyen termék.

 



A termékek tervezésekor hangsúlyos elem a környezetre gyakorolt hatás is. Ahol csak lehetséges, a gyártás stádiumában a Freecom újrahasznosított nyersanyagokat használ, így biztosítja, hogy a termékek megfeleljenek a RoHS, WEEE és CE/FCC előírásoknak. Kezdve az áramkörtől a magnézium és aluminium vagy gumi bevonaton át energiabarát alapanyagokat használnak, amelyek újrahasznosíthatók a termék-életciklus végén. Ezen felül minden Freecom termék megfelel a hivatalosan előírt sugárzási (EMI) és elektrosztatikai kibocsátási (ESD) minősítéseknek.  

 



A cég minden termékéhez biztosítja a 2 éves RMA termékgaranciát, amely mellett közel 10 ezer forintért megvásárolható az "Adat-visszaszolgáltatási Garancia" is, amely értelmében a meghibásodott háttértárakat a saját költségén begyűjti a gyártó, és a LazaRus technológiáját használva nem csak kicseréli azt, de a lehető legtöbb adatot is átmenti a meghibásodott lemezről (legyen szó HHD-ről, vagy SSD-ről).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.