Hirdetés

Május elején érkezik a GeForce GTX 690



|

Az NVIDIA első Kepler-alapú dual-GPU-s videokártyája két GK104-es maggal dolgozik.

Hirdetés

Az NVIDIA a facebookos oldalán már napokkal ezelőtt kiadott egy rejtélyes képet, amellyel kedvet szerettek volna csinálni egy közelgő termékükhöz. Azóta kiderült, hogy amiről szó van, az nem más, mint az első olyan Kepler-alapú videokártya, amely már dual-GPU-s.

 

A SweClockers forrásai szerint az NVIDIA elkészült a kártyával, amely hamarosan a piacra kerül. Bár egyes hírek szerint a bemutató pontos időpontja május 5. lesz, az óvatosabb megfogalmazás szerint az április 30-ával kezdődő héten mutatkozik be a GeForce GTX 690.

 

Az NVIDIA a megjelenés idejével az Intel új Ivy Bridge processzorainak "hullámát" is igyekszik kihasználni. Maga a videokártya két GK104-es GPU-val dolgozik, és 3027 CUDA magja van, valamint 4 GB GDDR5-ös VRAM-ja.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.