Hirdetés

Május végén mutatkozhatnak be az új Radeonok



|

A Computex már a gyártópartnerek videokártyáiról szólhat.

Hirdetés

A múlt hétvégén bemutatkozott GeForce GTX 1080 és GTX 1070 videokártyák árazás és teljesítmény szempontjából egyaránt pozitív meglepetést okoztak. A termékek leleplezése után minden eddiginél jobban furdalja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy mit és mennyiért kínálnak majd az AMD Polaris architektúrás Radeonok.

Hirdetés


Az éppen aktuális pletykák alapján az AMD idén elsősorban a megfizethetőbb kártyák piacán kíván harcolni az NVIDIA-val. Könnyen előfordulhat, hogy a gyártó idei legerősebb és legdrágább videokártyái a tavalyi Fury modellek maradnak, a Polaris chipekkel pedig elsősorban a mainstream árszegmensekben emeli majd az ár-érték arányt az AMD.


A tájföldi Zolkorn beszámolója alapján a hónap végére tisztázódhat a helyzet, ugyanis május 26-29. között az AMD egy kínai sajtóeseményen papíron elrajtoltathatja a Ellesmere és Baffin chipeket használó grafikus kártyáit. A május utolsó napján induló Computex 2016 kiállításon az AMD már átengedheti a terepet a gyártópartnereinek, így ott már a boltok polcaira kerülő grafikus kártyák lesznek a reflektorfényben.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.