Hirdetés

Májusban kerülhetnek piacra a Vega chipes Radeonok



|

A GeForce GTX 1080 Ti lehetséges bejelentési idejéről is érkezett friss pletyka.

Hirdetés

A WCCFTech saját forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy májusban kerülhetnek piacra az AMD Vega grafikus processzorral szerelt első videokártyák. A Consumer Electronics Show-n nagy sikerrel demózott modell szinte biztosan a csúcskártya volt, a termék 4K felbontásban és Ultra beállítások mellett folyamatosan 60 FPS feletti sebességgel renderelte a DOOM-ot.


Hirdetés


Az informátorok szerint a kártyában 4096 stream processzor dolgozott, a 8 GB HBM2 memóriáját pedig 2048 bites sínen csatlakoztatták a Vega 10 GPU-hoz, így papíron 512 GB/s adatátviteli sávszélesség állt rendelkezésre. A végleges termék várható TDP-je valahol 300W alatt tanyázhat.


Ha minden igaz, akkor a 4K-s felbontású és VR-os játékra szánt AMD videokártya árban az NVIDIA GeForce GTX 1080, míg teljesítményben inkább a GTX 1080 Ti ellenfele lehet. A témánál tartva a GTX 1080 Ti a márciusi PAX East játékkiállításon mutatkozhat be és válhat elérhetővé, a The Tech Buyer's Guru portál szerint ezt az MSI egyik munkatársa csacsogta ki még a CES-en.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.