Hirdetés

Már az Intel is okosórán dolgozik



|

Az Apple, a Samsung és az Acer után az Intel sem maradhat ki a jóból.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, úton a következő őrület: a Bloomberg forrásai szerint már az Intel is a saját okosóráján dolgozik. Ezt egyébként maga Justin Rattner, az Intel technológiai vezetője is megerősítette, hozzátéve, hogy számos kísérleti eszközön dolgoznak, köztük egy csuklót körbevevő kijelzőn is. 

Az Intel ezen felül a tudatos megoldásokat is keresi, amelyeknek a lényege az, hogy a technológia segítségével előre tudják az eszközök, mikor akarjuk őket használni. Ezt persze az okosóráknál is jól ki lehet majd használni, de akár licencként is továbbadhatják. 

Az Apple iWatch-ról szóló pletykái után sok nagy cég beleugrott a viselhető kütyük világába, így már a Google, a Samsung, a Sony és az Acer is dolgozik a maga saját elképzelésén. Az Acer már azt is megmondta, hogy erre a jövő év elején számíthatunk. 

Korábban voltak pletykák arról, hogy az Intel az Apple-lel közösen dolgozik, de a mostani hírek önálló elképzeléseket sugallnak. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.