Hirdetés

Már GeForce GTX 1050 is van alacsony profillal



|

Alacsonyabb PCB-vel és két slotot igénylő hűtéssel érkezik az MSI új videokártyája.

Hirdetés

Az MSI bemutatta a legújabb alacsony profillal rendelkező videokártyáját, ami a GeForce GTX 1050-re épít. Ennek a modellszáma az MSI GTX 1050 2GT-LP. 

Hirdetés

Ez ugyanarra a dizájnra alapoz, amelyet az MSI az alacsony profillal rendelkező GeForce GTX 1050 Ti kártyájánál is alkalmazott. 

A GeForce GTX 1050 referenciaórajeleit vették alapul, vagyis a GPU 1354 MHz-en ketyeg, GPU Boost mellett pedig 1455 MHz-en. A GDDR5-ös memória effektív órajele 7 GHz. Ebből egyébként 2 GB található a kártyán, amit egy 128 bites memóriabusz kezel. 

A félmagas PCB-t egy két slotot igénylő hűtőegység egészíti ki, az I/O-felülethez normál és alacsony hátlap is elérhető. A rézmagos alumínium hűtőbordát egy pár 50 milliméteres ventilátor szellőzteti, a vezérlő az energiát a PCI-Express foglalatból nyeri. 

Kimenetek tekintetében dual-link DVI, HDMI 2.0b és DisplayPort 1.4 akad. Sajnos a kártya ára nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.