Hirdetés

Már játékdemókat is kezel az Xbox One



|

Felhasználói nyomásra már próbaverziókat is támogat az Xbox One.

Hirdetés

A Microsoft mostantól arra is ösztönzi a játékfejlesztőket, hogy az Xbox Live áruházába tegyenek demókat vagy még inkább próbafunkcióval lekorlátozott teljes verziókat, méghozzá az Xbox One-hoz, a redmondiak aktuális játékgépéhez. Az "újítást" azután vezették be, hogy meglehetősen nagy volt vele kapcsolatban a felhasználói nyomás. 

Hirdetés

Mivel a Microsoft a saját ígéretei szerint mostantól a felhasználókra figyel a legjobban, és a funkció az Xbox 360-nál eleve elérhető volt, ezért úgy döntöttek, hogy ismét bevezetik. Ennek értelmében az Xbox Live-ról már próbaverziók is letölthetőek, legyenek azok csak demók, vagy később vásárlással feloldható teljes verziók. Az utóbbi esetben természetesen nincs szükség a játék ismételt letöltésére. 

A sima játékdemók persze már az Xbox One érkezésekor használhatóak voltak, a különlegességet az jelenti, hogy ezeket mostantól fel lehet oldani valós teljes verzióra. Jelenleg természetesen még nem sok cím használja ki a lehetőséget, de a következő hónapokban várhatóan nagyon sok bukkan majd fel ilyen kiadásban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.