Hirdetés

Már készül az Intel internet-TV-je



|

A santa clarai cég nagyon szeretne betörni a multimédiás szektorba.

Hirdetés

Bár a kábeles televízió és a set-top boxok világában az Intel neve a jövőben is ismeretlen marad, az internet-TV-ben nagyon szeretne meghatározóvá válni a santa clarai vállalat. Az oka, hogy még nincs jelen a piacon, az, hogy még nem rendelkezik a megfelelő szoftveres megoldásokkal. 

Az Intel nem érhet el sikert sok hirdetés és a médiával való együttműködés nélkül, hiszen ellenkező esetben nem kapna hozzáférést a különböző csatornákhoz. A Bloomberg forrásai szerint már megkezdték a tárgyalásokat a legnagyobb partnereikkel, és többek között az NBC Universallel, a Time Warnerrel és a Viacommal is megállapodnak.

Ennek jegyében az Intel internetes tévéjén látható lesz majd a CNN, a USA Network és az MTV is, többek között. Az Intel megkörnyékezte a Disneyt és a CBS-t is, de a News Corptól is szeretnék megszerezni a Fox műsorainak és filmjeinek a közvetítési jogait. 

Az Intel tévészolgáltatása még az idén elindul, azt azonban nem tudni, hogy pontosan mikor, és, hogy Európába is eljut-e. Ezzel együtt az sem ismert, hogy milyen on-demand műsorok, élő közvetítések és DVR-funkciók lesznek elérhetőek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.