Hirdetés

Március elején érkezik az iPad 3



|

A mobilkészülékek új kategóriájának létrehozója lassacskán hivatalosan is a harmadik generációba evolválódik. Sajtóértesülések szerint március 7. lesz az iPad 3 bemutatásának a nagy napja.

Hirdetés

Amennyiben az értesülések valósnak bizonyulnak, az iPad 3 bemutatása ismét egy szerdai napra fog esni. Egészen pontosan március 7-re. Egyelőre – ahogy lenni szokott – a tablet pontos hardveres kiépítéséről nincsenek pontos információk, ellenben a szakemberek többsége már hónapokkal korábban találgatásba kezdett, valamint a számtalan kiszivárgott pletykák és következtetés alapján már megsaccolható az iPad 3 hardveres összeállítására.

 



Ennek ellenére remélhetőleg okoznak majd meglepetéseket a felhasználóknak az almás cég bemutatóján, ahol várhatóan Tim Cook perezentálja a terméket. További részletekkel a Computerworld témába vágó írásából ismerhetjük meg, ahol a fentiek mellet arra is fény derül, hogy mennyibe kerülhet majd az iPad 3..  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.