Hirdetés

Mától kapható a Microsoft Office 2016



|

A közösségi szerkesztés terén fejlődött a programcsomag.

Hirdetés

A mai napon forgalomba került a Windows operációs rendszeren futó Microsoft Office 2016 irodai programcsomag. Az Office 365 előfizetők egy ingyenes frissítés formájában már telepíthetik, de persze a boltokban is elkezdett feltünedezni a klasszikus kiadása. A telepítőmédiát nem tartalmazó Office 2016 Home and Student olyan 44 ezer forintba kerül, míg a Home and Business változatért körülbelül 78 ezer forintot kérnek a viszonteladók.

Hirdetés


Az előd Office 2013-hoz képes elsősorban a közösségi együttműködés területén fejlődött az irodai programcsomag, a Word szövegszerkesztővel lehetségessé vált valós időben másokkal együtt dolgozni a dokumentumokon. Ez nem csak a Google Dokumentumokból lehet ismerős, a webes Microsoft Office is jó ideje támogatja a funkcionalitást.


(Forrás: PCWorld)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.