Médialejátszók a Canontól



|

Canon újdonság: fényképezőhöz készült multimédia lejátszók

A színes kijelzővel ellátott adattároló eszközöket elsősorban az EOS fényképezősorozat felhasználóinak szánják, tervezésénél a profi fotósok szükségleteit tartották szem előtt.
Az eszközök nevében a számok a bennük rejlő merevlemez méretére utalnak, ennyi hely áll rendelkezésünkre, hogy a fényképezőgép memóriakártyájáról származó képek tárolására. A másolás a beépített SD illetve CF foglalattal gyerekjáték. Azok, akik már használtak, vagy jelenleg is használnak valamilyen EOS gépet, azoknak könnyedén összebarátkoznak a két termékkel, hiszen a tervezés során ezek a gépek jelentették az alapot, így ismerős lesz a menü, a kezelés, sőt a szintén az EOS sorozattól kölcsönzött BP 511A akkumulátor is.


A fokozott igénybevétel miatt az eszközöket masszív, strapabíró alumínium házikóba bújtatták. Az adatok védelmében további óvintézkedéseket tettek, például a hibák kiküszöbölése érdekében folyamatosan ellenőrzi a fájlokat feltöltés közben, az illetéktelen hozzáférés megakadályozásában pedig jelszavas védelem áll rendelkezésünkre.


A Media Storage M30 és M80 főbb jellemzői:
· 30/80 GB-os merevlemez
· 3,7 hüvelykes, nagy fényerejű TFT kijelző 160º-os látószöggel
· CF és SD kártyaolvasó
· Nagysebességű USB 2.0 kapcsolat
· Többféle kép, videó és hangfájl-formátum támogatása, pl.: Canon RAW, MPEG, MP3 és WAV.
· Kibővített PictBridge-kompatibilitás
· Képfájl védelem 4-8 karakteres jelszóval
· 1/8” audió kimenet, fejhallgató csatlakozó

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.