Hirdetés

Még intelligensebbek lettek az LG okostévék



|

Az LG bemutatta a webOS 3.0-t az okostelevízióihoz.

Hirdetés

Okostelefonon vagy táblagépen többé nem találkozunk a webOS operációs rendszerrel, azonban az LG okostévéin annál nagyobb hasznát vehettük és vehetjük. A januári CES alkalmából megérkezik a legújabb verzió. 

Hirdetés

A webOS 3.0 képes lesz egyszerre két külön forrásból lejátszani a videókat, de mobilról is tud majd streamelni a tévére. 

Az osztott nézet arra lesz jó, hogy egyszerre nézzünk két csatornát: mondjuk egy Blu-ray-filmet a bal oldalon és egy tévéműsort a jobb oldalon. Bár ebből a legtöbben valószínűleg nem csinálnak rendszert, de egy meccs eredményeit ellenőrizni remek megoldás lehet a funkció. 

Van új zenelejátszó alkalmazás is, amely kikapcsolt kijelző mellett is működik. Az IoTV app segítségével az LG okos háztartási eszközei is vezérelhetőek a tévén keresztül, de később más gyártók termékei is felkerülnek a támogatottak listájára.

A Magic Mobile Connection lehetővé teszi az okostelefonos appok tévén való megtekintését, míg a Magic Remote-tal a tévé távirányítója kezeli a set-top boxot, a Magic Zoommal pedig nagyítani lehet a képen. 

A webOS 3.0 a 2016-os okostévéken már rajta lesz, azt egyelőre nem tudni, hogy a régiek kapnak-e frissítést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.