Hirdetés

Még többen tesztelhetik a Google Glasst



|

A megjelenés előtt a Google nagyobb tömegekhez juttatná el az okosszemüveget.

Hirdetés

A Google kiterjesztette az okosszemüvegének a tesztelési lehetőségeit: a meglévő bétatesztelőknek olyan leveleket küldtek ki, amelyben arra kérik őket, hogy vonják be egy barátjukat is a tesztelésbe. Természetesen a meglévő tesztelők ismerősei csak akkor kapják meg a saját szemüvegüket, ha a szándék mellé fizetnek 1500 dollárt is. 

Jelenleg nagyjából 10 000 embernek van otthon Google Glass szemüvege, illetve 2000 a tavalyi I/O konferencián, újabb néhány illető az #ifihadglass versenyen jutott hozzá. A leendő új tesztelőknek legalább 18 éveseknek kell lenniük, és Amerikában kell élniük. Az eszközt San Franciscóban, Los Angelesben vagy New Yorkban kell átvenniük. 

Érdekesség, hogy a Google eredetileg azzal számolt, hogy legrosszabb esetben 600 dollárba is kerülhet a Glass, de elnézve a tesztelőknek szánt változat vételárát, ez a gyakorlatban sokkal több lesz a jövő évi megjelenéskor. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.